Bankanställd

Här har vi samlat information för dig som arbetar på bank. På dessa sidor får du bland annat veta hur du kollar upp företagsinteckningar, hur du beställer registreringsbevis eller hur du tar reda på vilka som har firmateckningsrätt i ett visst företag.

Vill du veta om ett företag har företagsinteckningar?

Ring till oss på 0771-670 670, beställ ett gravationsbevis eller sök själv i e-tjänsten Företagsinteckning (gäller dig som är kund i e-tjänsten).

E-tjänsten Företagsinteckning

Beställ gravationsbevis

Kontrollera en årsredovisning

Har din kund skickat in sin årsredovisning till Bolagsverket? Vill du veta om vi har registrerat den? Det ser du i e-tjänsten Söka ett ärende eller se om en årsredovisning kommit in.

Söka ett ärende eller se om en årsredovisning kommit in

Är ärendet klart?

I e-tjänsten Söka ett ärende eller se om en årsredovisning kommit in ser du statusen på ärenden som är inlämnade till oss.

Söka ett ärende eller se om en årsredovisning kommit in

Näringslivsregistret

Här kan du söka aktuella uppgifter om företag och föreningar. Du anmäler dig som kund för att få tillgång till tjänsten. Betalar gör du med faktura.

Näringslivsregistret

Sök företagsfakta

Här kan du enkelt köpa exempelvis registreringsbevis, årsredovisningar eller information om en persons uppdrag. Du betalar med kort och köpet levereras snabbt med e-post.

Sök företagsfakta

Nyhetsarkiv

Tyck till om den här sidan