Du som hjälper andra företag

Här har vi samlat information för dig som hjälper andra företag att skicka in många ärenden till Bolagsverket. Läs om hur ett depositionskonto fungerar, ta reda på om vi håller några kurser på din ort eller anmäla dig som kund i e-tjänsten Företagsärenden för ombud.

Hjälper du andra att anmäla och göra ändringar i företag?

Du kan använda vår e-tjänst på verksamt.se för att hjälpa andra att anmäla och registrera ett företag hos Bolagsverket. Du kan också hjälpa till med att ändra uppgifter i ett redan registrerat företag.

Hjälper du andra att anmäla och göra ändringar i företag? (verksamt.se)

Nu kan du få en ändring av styrelse eller revisor registrerad inom en timme

En ny funktion i tjänsten Företagsärenden för ombud gör att en ändring av en styrelsemedlem eller en revisor i ett privat aktiebolag kan registreras inom en timme. Förutsättningen är att uppgifterna är fullständiga och att ärendet är komplett. Ett nytt registreringsbevis skickas samma dag som ändringen registrerats.  

Nu kan du få en ändring av styrelse eller revisor registrerad inom en timme

Företagsärenden för ombud

Du kan starta lagerbolag och ombilda dem, starta och göra ändringar i privata aktiebolag, samt hantera depositionskontot hos oss.

Företagsärenden för ombud

Demo av Företagsärenden för ombud

E-tjänsten Företagsärenden för ombud

Är ärendet klart?

I e-tjänsten Söka ett ärende eller se om en årsredovisning kommit in ser du statusen på ärenden som är inlämnade till oss.

Söka ett ärende eller se om en årsredovisning kommit in

Vad kostar det?

När du gör ändringar i ett företag måste du ofta betala en avgift. Från sidan Priser och avgifter kan du gå vidare och se avgifterna för olika företagsärenden.

Priser & avgifter

Nyhetsarkiv

Tyck till om den här sidan