Adressändring för handelsbolag

I vår app och på verksamt.se ändrar du adress för dig eller ditt företag. Enkelt, snabbt och det kostar ingenting!

Anmäl den nya adressen till Bolagsverket

Du måste göra en adressändring hos Bolagsverket för att uppgifterna ska komma in i handelsregistret. Det räcker alltså inte med att ändra adress hos exempelvis Skatteverket eller Svensk Adressändring Aktiebolag.

Ändra e-postadressen också

Kom ihåg att anmäla ändring av e-postadressen om den ändras!

När du registrerar en e-postadress till ditt företag hos oss får du automatiskt ett e-postmeddelande från oss varje gång en anmälan om ändring i företaget diarieförts.

En behörig företrädare för företaget kan anmäla eller ändra e-postadressen i vår app eller i vår e-tjänst på verksamt.se Länk till annan webbplats.. Logga gärna in i appen eller på e-tjänsten på verksamt.se, eller kontakta oss, för att kontrollera att den e-postadress du en gång anmält fortfarande är den som gäller.

Vill du ändra din adress i flera företag och föreningar?

Om du vill ändra din adress och har uppdrag i flera företag och föreningar måste du anmäla det på en blankett. Det går inte att anmäla i vår e-tjänst på verksamt.se.

Ta reda på vilka uppgifter som är registrerade

Vill du kontrollera vilka uppgifter som är registrerade om ditt företag kan du:

Kan du inte använda vår e-tjänst på verksamt.se?

Har du ingen e-legitimation, exempelvis mobilt BankID? Eller kan du av andra skäl inte använda vår e-tjänst på verksamt.se? Då kan du kontakta oss så skickar vi en blankett till dig.