Jobba med it på Bolagsverket

Föreställ dig ett näringsliv med helt automatiserade affärsprocesser i en oavbruten digital kedja, visst låter det häftigt? Det tycker vi också. Vår vision är ett näringsliv där företagsinformation flödar fritt och skapar värde för samhället. För att uppnå den här visionen behövs vi på it-avdelningen.

Film: Jobba med it på Bolagsverket

Bolagsverket är i början av en spännande förflyttning där vi med nya arbetssätt och ny teknik förbättrar det vi redan har och utvecklar framtidens it-system för att möta omvärldens krav. Automatisering och digitalisering är områden vi fokuserar på och vi har pågående initiativ kring bland annat containerteknik, AI, Continuous Delivery och Devops, testdriven utveckling och agilt och värdedrivet arbetssätt i hela organisationen.

Vi behöver framtidens kompetens

För att lyckas med planen att bygga framtiden behöver vi också framtidens kompetens och det är där du kommer in i bilden. Vi behöver kontinuerligt stärka vår it-avdelning med nya lagspelare , ja vi ser vårt jobb som en lagsport. Vill du vara med? Håll utkik efter nya och spännande tjänster på sidan Lediga jobb.